Meget meget nem hverdagsmad, som dog skal have en times tid i ovnen, men det kræver ikke så mange ingredienser - man tager bare det man lige har i køleskabet og blander i.
Tærtedej:
2 dl yoghurt
2 tsk. salt
1/2 dl olivenolie
1 tsk. bagepulver
150 g hvedemel
50 g rugmel
50 g fuldkornshvedemel
Fyld:
300 g frossen spinat
100 g pasta
2 æg + 3 til spejlæg
1 dl mælk
150 gr hytteost
Bland yoghurt, salt og olie sammen. Tilsæt bagepulveret og melet lidt af gangen. Man skal egentlig ikke ælte, blot røre sammen. Rul dejen ud. Det er en stor fordel at gøre det imellem 2 stykker film eller på en pose, så dejen ikke hænger fast i bordet og man kan bare vende den over i tærtefadet. Bag dejen ved 200 grader i 10 min.
Spinaten varmes op i en gryde. Pasta'en koges. Pisk æg, mælk og hytteost sammen. Tilsæt spinaten og pasta'en og hæld op i tærten. Bag videre i ca 30. min. Slå evt. 3 æg ud og bag videre i 15 min.
Tærtedej:
2 dl yoghurt
2 tsk. salt
1/2 dl olivenolie
1 tsk. bagepulver
150 g hvedemel
50 g rugmel
50 g fuldkornshvedemel
Fyld:
300 g frossen spinat
100 g pasta
2 æg + 3 til spejlæg
1 dl mælk
150 gr hytteost
Bland yoghurt, salt og olie sammen. Tilsæt bagepulveret og melet lidt af gangen. Man skal egentlig ikke ælte, blot røre sammen. Rul dejen ud. Det er en stor fordel at gøre det imellem 2 stykker film eller på en pose, så dejen ikke hænger fast i bordet og man kan bare vende den over i tærtefadet. Bag dejen ved 200 grader i 10 min.
Spinaten varmes op i en gryde. Pasta'en koges. Pisk æg, mælk og hytteost sammen. Tilsæt spinaten og pasta'en og hæld op i tærten. Bag videre i ca 30. min. Slå evt. 3 æg ud og bag videre i 15 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar