Altså ikke Magisk, som i at den kan trylle sig selv frem, ud af den blå luft.
Eller magisk på den måde, at den indeholder 1 kcal pr. kvart kage.
Men alligevel lidt.
Læs længere nede
V
Eller magisk på den måde, at den indeholder 1 kcal pr. kvart kage.
Men alligevel lidt.
Læs længere nede
V
90 g smeltet usaltet smør (eller brug Kærgården Steg og bag)
150 g sukker
2 æg
Pisk til en luftig masse
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 knsp salt
De tørre ingredienser blandes sammen
Vend melet i æggemassen.
1/2 dl mælk
Mælken tilsættes
Fordel i rundt tærtefad eller lignende.
Ca. 1 1/2 æble
Skær æblet i både og derefter i tynde skiver.
Sæt dem på højkant ned i dejen.
Bages ved 180 grader varmluft i ca. 35 min.
Nu kommer det magiske.
Hvis du drysser med flormelis, smelter flormelis'en selv, lige der hvor æblerne er.
Og det giver sådan et pænt mønster.
Helt af sig selv. Se det er da magisk, ik?
Jo jo.
Server med skyr eller creme fraiche, rørt op med vaniljesukker.
Hov - hvem har spist alt det andet?
This is such a beautiful cake. Found it on foodgawker and loved it looked. Very nice.
SvarSlet