søndag den 2. september 2012

Kalvemørbrad







Kalvemørbrad:
Mariner kødet. Jeg bruger normalt rødvin eller olie og en masse krydderier. Lad det gerne trække natten over. Steges ved 200 grader i ovn i ca. 30 min, så den har en temperatur på 60 grader. Lad den stå og trække i 20 min inden servering.

Selleripuré:
1 knoldselleri
4 dl mælk
4 dl fløde
Salt og peber

Sellerien skrælles og skæres i grove stykker.
Kom i en gryde med mælken og fløden.
Koges i ca. 30 min til den er godt mør.
Hæld væden i en skål.
Blend sellerien med en stavblender og tilsæt lidt af væden, så puréen bliver helt glat.
Tilsæt væden lidt efter lidt, så konsistensen kommer til at passe.
Smag til med salt og peber.

Serveret med kogte gulerødder og skiver af radisser.





1 kommentar:

  1. det lyder rigtigt godt, det vil jeg prøve tilpåske

    SvarSlet