tirsdag den 28. august 2012

Hindbærsnitter




Det må være en af de mest klassiske kager, men jeg tror faktisk aldrig, jeg bliver træt af hindbærsnitter. 

Ca. 18 stk.

200 g usaltet smør
130 g flormelis
1 æg
1 vaniljestang
350 g hvedemel

Hindbærsyltetøj
Flormelis

Ælt dejen godt sammen og stil på køl i 1/2 time.
Rul dejen ud mellem 2 stykker film, så klistrer det ikke fast på bordet.
Brug en udstikker hvis de f.eks skal være runde ( eller skær i firkanter). 
Ligges på en bageplade med bagepapir.
Bages ved 190 grader i 8 min (Jo de er nok)

Lav glasur af flormelis og vand. Det må gerne være meget tykt, så det ikke flyder ud.
Smør på halvdelen af bundene og pynt med krymmel, frysetørret hindbær eller lignende.
Kom 1,5 tsk. syltetøj på en bund og kom en top ovenpå.

Opbevar i køleskabet - de holder fint 3-4 dage



Ingen kommentarer:

Send en kommentar