tirsdag den 12. juni 2012

Paneret rødspættefilet




Det er ikke så tit, jeg blogger om hverdagsmad, men det er måske netop der man altid mangler inspiration. Det skal jo helst være både hurtigt, nemt og sundt!

Rødspættefilet
Rugmel
Æg
Hasselnødder
Kærgården steg og bag

Stil 3 tallerkener foran dig. 
Kom rugmel i den første. 
Æg i den anden - piskes lige hurtigt sammen med en gaffel. 
Blend hasselnødderne fint, men ikke helt til mel. Kom dem i den 3. tallerken.

Paner filletterne - først i rugmel, så æg og til sidst hasselnødder. 
Sørg for at dække godt med alle 3 ting på begge sider.
Steg på en godt varm pande og spar ikke på fedtstoffet - så brænder de fast. 
Men så længe man bruger fedtstof med rapsolie skulle det ikke være så usundt.
Krydr med lidt salt og peber.

Jeg lavede bare en tomatsalat til med tomater, chilipesto, mozzarellaost og frisk basilikum.


2 kommentarer:

  1. det er dejligt med inspiration til hverdagsmad! Vi skal faktisk have panerede rødspættefileter i aften, og kunne være din opskrift skulle prøves :)

    SvarSlet
  2. Det synes jeg I skal prøve - det er også meget sundere end den traditionelle rasp-panering :)

    SvarSlet