onsdag den 18. april 2012

Indbagt spinat brød

Eller hvad man end kalder det:)


Brug samme dej som til denne pizza

Fuldkornsbund:
2 dl lunkent vand
25 gr gær
1 spsk olie
1/2 tsk sukker
1 tsk salt
3 dl hvedemel
3 dl fuldkornsmel
1 dl grahamsmel

Rør gæren ud i vandet og tilsæt resten af ingredienserne. Ælt dejen godt igennem. Lad den hæve i mindst en time. Rul ud og kom fyldet på. Rul ud på bagepapiret med det samme - den kan altså ikke flyttes bagefter :)

Fyld:
400 gr hakket spinat
300 gr hytteost
2 æg
4 tomater

Spinaten optøes i en gryde og blandes sammen med hytteost og æg. Tomaterne skæres i mindre stykker og blandes i. Kom det hele på den udrullede dej (på halvdelen af dejen) og luk sammen.
Bages ved 200 grader varmluft i 20 min

Jeg lavede bare én stor, men tror det ville være en fordel at lave 2 mindre eller flere små, så stykkerne ikke bliver så store.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar