Med fuldkornsbund og peberfrugt sauce
Den blev virkelig god, både bunden og saucen. Peberfrugtsauce kan klart anbefales. Den har meget mere smag end en tomatsauce.
Til 1 pizza
Fuldkornsbund:
2 dl lunkent vand
25 gr gær
1 spsk olie
1/2 tsk sukker
1 tsk salt
3 dl hvedemel
3 dl fuldkornsmel
1 dl grahamsmel
Rør gæren ud i vandet og tilsæt resten af ingredienserne. Ælt dejen godt igennem. Lad den hæve i mindst eb time. Rul ud og kom fyldet på. Bages ved 180 grader varm luft i 20 min
Peberfrugt sauce:
3 snackpebere (medium størrelse)
Olie
Hvidløg
Basilikum
Fjern indmaden og skær peberne i mindre stykker. Varm olien på pander og tilsæt presset hvidløg og peberfrugterne. Steges ved medium varme i 20 min, så de bliver helt bløde. Derefter kommes de i en skål sammen med en håndfuld basilikum. Blend med en stavblender, til det får konsistens som en tomatsauce.
På denne pizza kom jeg peberfrugtsauce, et stykke oksekød - skåret i skiver, ristet på panden og vendt i chilipesto, tomater, fedtfattig ost og til sidst serranoskinke.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar