mandag den 23. april 2012

Brownie med cheesecake/hindbær topping




Brownie:
200 g smør
150 g mørk chokolade
3 æg
150 g lyst muscovadosukker
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver


Topping:
200 g. flødeost
65 g. sukker
1 æggeblomme
1 tsk. vaniljesukker
100 gr. frosne hindbær

Tilbehør:
Creme Fraiche 18%
Vaniljesukker 


Smelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme. Pisk imens æg og muscovasukker til en skummende creme. Vend chokoladen i cremen.
Vend derefter mel og bagepulver i.
Hæld dejen i form foret med bagepapir.

Pisk flødeost, sukker, æggeblomme og vaniljesukker sammen. 
Tø hindbærene op og mos dem med en gaffel. Vendes i oste-cremen.

Fordel topping'en på kagen.
Bages ved 200 grader i ca. 30 min

Bland creme fraiche med lidt vaniljesukker. 
Serveres til kagen når den har kølet lidt af.

Pynt evt. med flormelis og tørrede hindbær




Ingen kommentarer:

Send en kommentar