Brownie:
200 g smør
150 g mørk chokolade
3 æg
150 g lyst muscovadosukker
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Topping:
200 g. flødeost
65 g. sukker
1 æggeblomme
1 tsk. vaniljesukker
100 gr. frosne hindbær
Tilbehør:
Creme Fraiche 18%
Vaniljesukker
Smelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme. Pisk imens æg og muscovasukker til en skummende creme. Vend chokoladen i cremen.
Vend derefter mel og bagepulver i.
Hæld dejen i form foret med bagepapir.
Pisk flødeost, sukker, æggeblomme og vaniljesukker sammen.
Tø hindbærene op og mos dem med en gaffel. Vendes i oste-cremen.
Fordel topping'en på kagen.
Bages ved 200 grader i ca. 30 min
Bland creme fraiche med lidt vaniljesukker.
Serveres til kagen når den har kølet lidt af.
Pynt evt. med flormelis og tørrede hindbær
Ingen kommentarer:
Send en kommentar