tirsdag den 15. oktober 2013

Agurker med laks og flødeost




En let forret, som ser meget finere ud, end den egentlig er :)

Agurker
Røget laks
Spinat
Flødeost
Krydderier

Jeg har blandet det lidt sammen på slump, så hvor meget og hvor lidt af hver, bestemmer man selv.
Spinaten optøs i en gryde, køler af og blandes sammen med flødeost.
Skær laksen i mindre stykker og bland sammen med. Tilsæt evt. lidt salt og peber.

Agurkerne skrælles på langs og rulles sammen. 
Lad være med at bruge det første stykke samt det midterste af agurken - det er for blødt i midten og falder sammen.
Bare prøv at få bunden lige, så kan de sagtens stå selv. Kom spinat-lakse-blandingen ned i agurkerne.
Pynt evt. med kørvel og gulerødder, som er skrællet på samme måde.

Beregn ca. 3 stk. pr. mand. Man får ca. 10 stk. ud af en hel agurk.


1 kommentar:

  1. ser spændende ud - skal prøves - sund mad

    Else fra Odder

    SvarSlet