mandag den 18. juni 2012

Hvid chokoladeis med hindbær




1 dåse kondenseret mælk
200 gr hvid chokolade
2 spsk. skummetmælk
2 håndfulde hindbær
Digestive kiks

Smelt den hvide chokolade over vandbad.
Tilsæt kondenseret mælk og skummetmælk - stadig over vandbad.
Sæt på køl.
Når det er koldt nok, køres isen på ismaskine.
Hindbærene moses og tilsættes isen, kun lige før den er færdig, så de bliver rørt i.
Sæt på frost eller server med det samme.

Hvis ikke man har en ismaskine, kan man også bare røre det godt sammen og sætte direkte på frost. 
Husk at røre i det et par gange den første time.

Jeg knuste en digestive kiks og lagde isen ovenpå, samt pyntede med lavendel blomst og kokosflager.

Ps: Kokosflager kan købes her

Pps: Hvis du engang skal lave en hurtig softice og ikke har en ismaskine kan du gøre følgende:
Tag en færdiglavet is, kom i røremaskine sammen med 2 spsk piskefløde og sæt igang.
Så får du samme konsistens som softice. Man kan jo også tilsætte en smule sirup, hvis man vil tilføje lidt hindbær-, jordbær-, appelsinsmag eller lignende.
Og så kan du sagtens bilde gæsterne ind at den er hjemmelavet :)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar