onsdag den 15. februar 2012

Steak med kartoffeltærte

Kødet blev grillet (ja det er jo helt normalt her i februar måned) og tilføjet en klat hvidløgssmør samt serranoskine. Skinken steger jeg på en tør pande, så bliver det helt sprødt som bacon. Derefter smuldrede jeg det over kødet - det giver en rigtig god smag til
Kødet og ser fint ud

Kartoffeltærte:
Til ca. 6 personer

3 kg kartofler
150 gr reven ost
3 æg
Salt og peber

Skræl kartoflerne, riv dem på rivejernet og pres vandet fra. Bland kartoflerne med ost, æg, salt og peber. Fyld det i et stort tærtefad og pres det godt sammen. Bages i ovn på 200 C i ca 45 min (eller til det bliver lysebrunt)
Stilles derefter på køl.
Inden servering skæres tærten i trekanter og lægges på en bageplade. Kom evt en smule reven parmesan på toppen. Varmes ved 200 C i 20 min

Ingen kommentarer:

Send en kommentar